HomeNieuwsBedrijven en personenAutomated Packaging Systems laat een duidelijke groei zien in de Benelux

Automated Packaging Systems laat een duidelijke groei zien in de Benelux

Automated Packaging Systems, in de Benelux actief vanuit haar vestiging in Zaventem, is onderdeel van de gelijknamige groep en gespecialiseerd in flexibele verpakkingsoplossingen. De vestiging in de Benelux liet de afgelopen jaren een duidelijke groei zien. Ondanks de vaak negatieve weerklank die in de verpakkingsindustrie rondwaart, met kritiek op de trend van oververpakking en het schadelijke effect daarvan op het milieu, kan Automated Packaging Systems nog steeds mooie resultaten voorleggen.

Dit is ongetwijfeld het gevolg van de inspanningen die de onderneming blijft leveren op vlak van research & development. De ontwikkeling en lancering van nieuwe, duurzame verpakkingsmachines en van nieuwe gerecycleerde materialen zijn daar sprekende voorbeelden van. De gestage groei vertaalt zich momenteel ook in een toename van het aantal medewerkers. Guy van Acker, general manager van Automated Packaging Systems Benelux, licht toe: “In de afgelopen drie jaar verwelkomden we vijf nieuwe mensen in ons team. Dat is bijna een verdubbeling van het personeelsbestand.”

De verpakkingsoplossingen van Automated Packaging Systems zijn te zien op Empack de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch op 5 en 6 april.

Empack Den Bosch 2017 – Stand C312

Kijk voor meer informatie op www.autobag.be.