HomeNieuwsBeurzen en evenementen"Verpakkingsinnovatie Dagen bewijzen toegevoegde waarde"

“Verpakkingsinnovatie Dagen bewijzen toegevoegde waarde”

verpakkingsinnovatiedagen-collage

Van 3 t/m 5 juni vonden in Stroe, in het midden van het land, de Verpakkingsinnovatie Dagen 2014 plaats. Tijdens het evenement, een initiatief van Consili en VikingMasek, werden recente innovaties gepresenteerd en gedemonstreerd. De Verpakkingsinnovatie Dagen boden bezoekers de mogelijkheid dieper in te gaan op allerlei innovaties op het gebied van verpakken, doseren, toe- en afvoeren van producten en alles wat daarmee te maken heeft.

verpakkingsinnovatiedagen-logoNaast Consili en VikingMasek namen ook Bodijn, MultiWeigh, Qipack, Simco-Ion, Markem-Imaje, Mondi, Jowat, Bannink, Atlantic Enginnering en Robatech deel aan de Verpakkingsinnovatie Dagen. “De aanwezige bedrijven vormen samen een sluitend geheel in het leveren van complete verpakkingsoplossingen en -lijnen. Geïnteresseerden hadden de gelegenheid om met meerdere partijen tegelijk om tafel te gaan om tot een complete oplossing te komen en dat is ook meerdere keren gebeurd in de voorbije dagen”, aldus initiatiefnemer Henk Haasjes van Consili na afloop van de derde en laatste dag.

De Verpakkingsinnovatie Dagen werden voor de eerste keer georganiseerd en moesten hun toegevoegde waarde zien te bewijzen. “Hoewel het drukker had mogen zijn, heb ik de nodige positieve geluiden opgevangen van zowel bezoekers als deelnemers. Ik denk dan ook dat de Verpakkingsinnovatie Dagen hun toegevoegde waarde hebben bewezen”, aldus Henk Haasjes. De kans is volgens hem dan ook groot dat de Verpakkingsinnovatie Dagen, hoewel wellicht in een ietwat andere vorm, een vervolg zullen krijgen.

Klik hier voor de fotoreportage van de Verpakkingsinnovatie Dagen en de daar gepresenteerde innovaties…

Kijk voor meer informatie op www.verpakkingsinnovatiedagen.nl.