HomeNieuwsUltrapak breidt dienstverlening uit met vacuümmachines van Supervac

Ultrapak breidt dienstverlening uit met vacuümmachines van Supervac

ultrapak-supervac

Ultrapak is ruim 20 jaar leverancier in de Benelux van verpakkingsmachines en systemen voor de voedingsmiddelenindustrie. Ultrapak is onder andere exclusief vertegenwoordiger van de toonaangevende producent SEALPAC (schalensluit- en dieptrekmachines). Daarnaast levert Ultrapak ontnest- en dekselautomaten, doseer- en afvulsystemen voor de voedingsmiddelenindustrie.

ultrapak-logo-2014Vanaf 1 februari 2014 is Ultrapak exclusief vertegenwoordiger van Supervac vacuümmachines. Supervac, gevestigd in Oostenrijk, is ruim 50 jaar toonaangevend in kamer- en band vacuümmachines voor de voedingsmiddelen industrie. Al vele jaren is Supervac succesvol met 1 of 2 kamer vacuümmachines en automatische vacuümmachines.

De producten worden in vacuümzakken ( laminaat, krimp of aluminium) verpakt waarna de Supervac vacuümmachines de verpakking vacumeren en sealen. Door het unieke sealsysteem wordt lekkage voorkomen. Het programma bestaat uit kamer vacuümmachines, bandvacuümmachines, krimp en droogtunnels. De automatische vacuümmachine gecombineerd met de krimp en/of droogtunnels kunnen volledig en automatisch gekoppeld worden tot een complete verpakkingslijn voor vacuümzakken zoals de GK862-B vacuümmachine, krimptank en droogtunnel.

Ultrapak biedt het gehele programma van Supervac aan. Voor bestaande en nieuwe klanten is Supervac, als toonaangevende producent, een goede aanvulling. Voor het verpakken van vlees, kip, vis, kaas en andere producten in vacuümzakken is Supervac de juiste producent voor hoogwaardige machines en verpakkingen.

Ultrapak zal naast de verkoop ook de parts en service van Supervac voor klanten in de Benelux aanbieden.

Kijk voor informatie op www.ultrapak.nl of bel +31 (0)321 31 96 16.