HomeNieuwsULMA Packaging presenteert nieuwste ontwikkelingen op Interpack 2014

ULMA Packaging presenteert nieuwste ontwikkelingen op Interpack 2014

ulma-interpack-stand

ULMA Packaging presenteert tijdens deze editie van de Interpack samen met haar partners de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verpakken in de voedingsmiddelen industrie, medical en non-food. De Interpack is het platform waar vele professionals samen komen, waarbij ULMA Packaging zich focust op de verpakkingsbehoefte die u als klant stelt.

ulma-logo-2014In hal 08B – stand C74 staat staat ULMA Packaging. Daar vindt u diverse verpakkingslijnen die de mogelijkheden weergeven wat ULMA Packaging voor u kan betekenen. Zo toont ULMA verschillende horizontale flowpack verpakkingslijnen die automatisch worden beladen, 3 side seal sluitsysteem, hersluitbare (laser geperforeerde) quad verpakkingen, en een automatische verpakkingslijn die een capaciteit kan verwerken tot 600 verpakkingen per minuut. Op het gebied van thermoforming machines tonen zij onder andere een lijn voor skin verpakkingen. Deze verpakkingstechniek biedt de mogelijkheid om verlenging van de houdbaarheid te creëren. Bij komend aspect is een verbeterde product presentatie. Naast de skin applicatie tonen zij ook een verpakkingslijn opgesteld met een automatisch belading systeem, metaal detectie en case packer robot. Kortom een total solution.

Naast de uitgebreide producten range van ULMA Packaging staat onze leverancier Pentavac met een aantal interessante verticale flowpack oplossingen. Zij introduceren in hal 15 – stand D55 een vernieuwd instapmodel VFFS machine tot een high speed applicatie voor het verpakken van koffie cups inclusief vulsysteem, gusseting en mogelijkheid tot MAP. Naast deze introducties tonen zij ook verpakkingslijnen applicaties zoals doypack en een verpakkingslijn voor fragiele hardware producten.

Om uw verpakkingen op een nieuwe wijze te presenteren kunnen wij u ook linerless etiketeer systemen aanbieden. Met onze leverancier Ravenwood kunnen wij uw verpakkingen voorzien van een top, side, C en wraparound label. Dit laatste als perfect alternatief op sleeven met kartonnen sleeves, wat eco friendly en kosten effectief is. Het labelen van skinverpakkingen met oneffen bovenvlak is met dit systeem ook mogelijk. Dit unieke systeem kunt u bezichtigen in hal 14 – stand B12.

ULMA Packaging – hal 08b – stand C74
Pentavac – hal 15 – stand D55
Ravenwood – hal 14 – stand B12

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.