HomeMachinesEtiketteren en printenOok Hoogvliet kiest voor Octopus Ace weeg/prijs etiketteerlijnen van VWS Nederland

Ook Hoogvliet kiest voor Octopus Ace weeg/prijs etiketteerlijnen van VWS Nederland

vws-octopus-ace-patrick

VWS Nederland heeft onlangs overeenstemming bereikt met Hoogvliet Centrale Slagerij in Alphen aan den Rijn, onderdeel van Hoogvliet Supermarkten, over de levering van een vijftal Octopus Ace weeg/prijs etiketteerlijnen. “Deze order geeft wederom aan dat er vanuit de markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

vws-logo-2014“De Octopus Ace is de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg/prijs etiketteren en e-merk registratie. De aan Hoogvliet Centrale Slagerij te leveren lijnen met boven- en onderprinter zullen worden gekoppeld aan het softwarepakket van RBK, de softwareleverancier van Hoogvliet. Bovendien zullen een aantal van de vijf lijnen door ons worden uitgevoerd met een extra dispenser voor reclame-etiketten”, licht Patrick van der Vegt toe.

“Robuuste in roestvaststaal opgebouwde machine, ‘State of the Art' software inclusief e-merk module, geavanceerde Electro Magnetic Force Restoration (EMFR) weegtechnologie, overzichtelijk 19” ‘Icon driven' touch screen, afdruk GS1 databar en declaraties conform wettelijke etiketteringsvoorschriften, Background Image Support (BIS), koppeling aan RBK conform laatste standaard (XML), Nexus etiketontwerp software”, somt Patrick van der Vegt enkele ‘highlights’ van de Octopus Ace op.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl.