HomeNieuwsMULTIVAC breidt assortiment dieptrekverpakkingsmachines uit met nieuw instapmodel

MULTIVAC breidt assortiment dieptrekverpakkingsmachines uit met nieuw instapmodel

multivac-r085

MULTIVAC presenteert op de Interpack 2014 in Düsseldorf haar nieuwe instapmodel dieptrekverpakkingsmachine type R085. De machine kan zowel in flexibele als ook in harde folie verpakken. Daarmee is deze machine geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen en ‘non-food' producten.

multivac-logo-2014Het nieuwe instapmodel R085 is gericht op bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren die willen beginnen met dieptrek verpakken. De R085 kan worden geleverd met vier standaard formaten en is geschikt voor het verpakken van zowel gesneden- als hele producten.

Op de R085 kunnen zowel MAP- als vacuümverpakkingen worden geproduceerd en met een vormdiepte van maximaal 80 millimeter biedt de R085 ruime verpakkingsmogelijkheden. De gebruikskosten van de R085 liggen laag vanwege de uitgekiende elektrische aandrijvingen die worden gebruikt voor de hefsystemen, snijsystemen en de transportketting.

De R085 is het antwoord van MULTIVAC op de huidige trends in de verpakkingsmarkt; de stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige verpakkingen in kleine seriegroottes. Instapmodellen, die eenvoudig te bedienen zijn en die snel en eenvoudig kunnen worden omgebouwd.

De R085 voldoet bij uitstek aan beide eisen; het is uitgerust met de IPC06 besturing en een bedieningspaneel met 12.1″ Touch screen. Dit bedieningspaneel is geïntegreerd in de schakelkast en zorgt door middel van grafische weergave voor een eenvoudige bediening van de machine. Tevens beschikt de R085 over een snelwisselsysteem voor het vorm- en sealstation. Deze bewezen ‘inschuif'- technologie is standaard geïntegreerd in de werktuigen. Dit maakt het zeer eenvoudig en snel om de machine om te bouwen naar andere formaten.

Met zijn uitstekende prijs-prestatieverhouding is de R085 momenteel de goedkoopste dieptrekker uit het MULTIVAC programma. Hij biedt de mogelijkheid aan kleine en middelgrote ondernemingen om in te stappen in de wereld van dieptrekverpakken.

Zoals bij alle machines geproduceerd door de verpakkingsspecialist uit Wolfertschwenden in Duitsland, voldoet de R085 aan de beproefde kwaliteitsnormen van MULTIVAC. Het is ontworpen volgens het MULTIVAC Hygiënische Designtm waardoor de machine eenvoudig en goed gereinigd kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.