HomeNieuwsBedrijven en personenFeestelijke open dagen nieuwbouw EVC (Verpakking)

Feestelijke open dagen nieuwbouw EVC (Verpakking)

evc-open-dag-collage-nieuw

Ruim een jaar na het begin van de eerste bouwwerkzaamheden, was het afgelopen vrijdag en zaterdag dan zover: de feestelijke opening van de nieuwbouw van EVC (Verpakking) aan de Vliegeniersstraat in Uden. Voorheen had de leverancier van eigenzinnige verpakkingsconcepten het hoofdkantoor en showroom in Etten-Leur en de productie met diverse opslagruimten in de buurt van Uden. Nu is alles onder één dak geconcentreerd.

evc-logo-2014Ter ere hiervan organiseerde EVC (Verpakking) op vrijdag 16 mei en zaterdag 17 mei een tweetal open dagen. Zestig klanten uit binnen- en buitenland op vrijdag en tweehonderd zakenpartners, bouwrelaties, familie, vrienden en personeel op zaterdag hadden de gelegenheid het magazijn, kantoor en showroom te bezichtigen. Onder het genot van een hapje en een drankje kregen zij tevens allerlei informatie over de producten van EVC (Verpakking).

Klik hier voor de fotoreportage…

“In de afgelopen tien jaren hebben we een enorme groei meegemaakt. Zo waren we zes jaar geleden nog met twee personen en nu met twaalf. Dit hebben we te danken aan ons geloof in onze eigenzinnige werkwijze en bovenal aan jullie vertrouwen in ons bedrijf, onze mensen en onze producten”, blikte John van Haarlem op vrijdag ten overstaan van de tientallen aanwezigen terug. Maar hij blikte ook vooruit: “We willen de markt nog actiever gaan benaderen en meegroeien met onze klanten. We zien onze klanten als partners en willen samen met hen een win-winsituatie creëren. In ons nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst!”

EVC (Verpakking) is gespecialiseerd in het optimaal inrichten van magazijnen en distributiecentra. Met haar ervaring van logistieke processen biedt EVC (Verpakking) totaaloplossingen middels optimale werkplekken, rollenbanen, orderpickkarren, palletwikkel oplossingen en andere hulpmiddelen. Door haar eigen productiefaciliteiten is EVC (Verpakking) in staat oplossingen te bieden die veel verder gaan dan de standaard producten uit een catalogus.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.