HomeMachinesEtiketteren en printenEtipack pakt uit op Interpack 2014

Etipack pakt uit op Interpack 2014

etipack-inteprack

De Etipack Group pakt uit tijdens de Interpack! Vernieuwde systemen, innovatieve nieuwe machines en dagelijkse demonstraties van de nieuwe reeks etiketteerkoppen! Op de stand (hall 12, stand D038) het vernieuwde Systeem 5 Active voor tweezijdig etiketteren met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en Systeem 9 Light, speciaal geconfigureerd voor het aanbrengen van anti-diefstal etiketteren.

etipack-logo-2014Tevens toont Etipack het nieuwe Systeem Pharma 4. Dit systeem, ontworpen volgens de GAMP richtlijnen, combineert verschillende functies in één machine. Etiketteren van een bollino of vignet inclusief controle, printen van een datamatrix code inclusief OCV/OCR verificatie alsmede het aanbrengen van tamper evident zegels. Kan optioneel uitgebreid worden met een weegsysteem.

Uiteraard is er ook volop aandacht voor de nieuwe reeks etiketteerkoppen. De Strong, Energy & Extreme zullen dagelijks van 12.00 tot 13.00 uur gepresenteerd worden. Iedereen is van harte welkom om deze introductie bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl.