HomeNieuwsBedrijven en personenEerste klantendag GKS Packaging goed bezocht

Eerste klantendag GKS Packaging goed bezocht

gks-klantendag-2014

GKS Packaging organiseerde afgelopen zaterdag voor de eerste keer een klantendag en deze werd dan ook goed bezocht. “Na enkele turbulente jaren zijn internationale markten aan het herstellen en vertonen ze duidelijke tekenen van groei. Wij hebben hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen en zijn hierop voorbereid”, sprak Ivo Geukes afgelopen zaterdag de tientallen aanwezigen toe.

Klik hier voor de fotoreportage…

Meer dan 550 machines

gks-logo-2014Ivo Geukes: “In een tijd waarin het bieden van oplossingen leidend is en alle spelers op de markt zeggen dit te doen, moeten wij nog slimmer en nog beter zijn. Sinds 2000 hebben we meer dan 550 machines gebouwd en geleverd in 26 landen verspreid over alle continenten. Als we al deze machines bovenop elkaar zouden zetten, komen we tot een hoogte van 850 meter. Saillant detail: de Burj Khalifa in Dubai, het hoogste gebouw ter wereld, meet ‘slechts' 828 meter.”

Nieuw machineplatform

Met gepaste trots presenteerde GKS Packaging tijdens de klantendag ook haar onlangs al geïntroduceerde nieuwe machineplatform. “De CP350 is de nieuwe telg in onze succesvolle GKS-Compack serie. Deze machine is volledig opnieuw ontworpen op basis van het nieuwe machine platform dat we sinds de introductie van FLOW hanteren. De CP350 is volledig uitgevoerd in RVS en wordt gekenmerkt door de hoge bouwkwaliteit en robuustheid. De machine is servo aangedreven en volledig opgebouwd met Allen Bradley elektrische componenten”, vertelde Ivo Geukes tijdens zijn presentatie.

Modulaire opbouw

“De volledige machine is modulair opgebouwd waardoor het wisselen van iedere willekeurige groep (bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme of de gehele elektrokast) binnen enkele minuten kan plaatsvinden. Gezien het succes van de CP350 zullen we ons nieuwe machineplatform in de nabije toekomst verder gaan uitrollen. Hierbij valt onder andere te denken aan een nieuwe en volledig servo aangedreven versie van onze GKS-Unipack”, vulde collega Wim van der Meulen aan.

Autorally

Naast de presentatie van Ivo Geukes en Wim van der Meulen was er tijdens de klantendag gelegenheid om de productiefaciliteit van GKS Packaging, waar een groot aantal verpakkingsmachines en bijbehorende randapparatuur stond opgesteld, te bezoeken. De klantendag werd afgesloten met een barbecue en een spannende autorally. Gedurende de avond werden er namelijk klassementsproeven van de ELE Rally verreden op industrieterrein Ekkersrijt in Son, waar GKS Packaging is gevestigd. “Op ons VIP podium hadden onze klanten het beste zicht op de race en onze klantendag duurde dan ook tot in de kleine uurtjes”, blikt Ivo Geukes terug op de geslaagde en goed bezochte klantendag van GKS Packaging.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.gkspackaging.com.