Home Machines Etiketteren en printen Weber Marking Systems met nieuwe Zebra ZE500

Weber Marking Systems met nieuwe Zebra ZE500

Weber Marking Systems bouwt al dertig jaar etiketteer- en inkjetsystemen en heeft wereldwijd meer dan 100 productielijnen om etiketten te produceren. De systemen van Weber zijn flexibel en kunnen met verschillende printerfabrikanten integreren. Wij zijn Premium Partner van Zebra en kunnen zeggen dat Zebra kwalitatief erg goed is. Je merkt dat je zaken doet met een marktleider, waar veel aan R&D wordt gedaan. Inmiddels is de vijfde generatie van de printengine beschikbaar. Qua bedienersgemak, service en onderhoud zijn er weer grote stappen gemaakt. Binnen de Bluhm Weber groep gaan we niet over 1 nacht ijs en hebben de Zebra printengine uitvoerig getest.

Wij, als Weber, zijn toeleverancier van logistieke intergatoren en bedienen deze bedrijven met onze systemen. Wij zijn er trots op dat we 70% van de top 10 logistieke integratoren wereldwijd als klant mogen rekenen. De tendens van de logistieke branch (e-commerce) is het verwerken van hoge pieken. Bij ontvangen van vele orders in het weekend, is het maandag en dinsdag topdrukte. Onze etiketteerders moeten dus steeds hogere capaciteiten aan kunnen, vandaar dat we deze printengine van Zebra uitvoerig getest hebben op dataverwerking, imiging-tijd, printsnelheid, maar ook op het verwisselen van de printkop, etiketten en inktlint. De Zebra PAX zal langzaam verdwijnen en de ZE500 komt hier voor in de plaats.

De ZT500-serie is Zebra's innovatieve benadering van OEM print-engines. Dankzij een uitgebreid klantenonderzoek is het ontwerp puur gericht op gebruiksgemak, integratie en onderhoud. Met de klant als eindgedachte heeft Zebra de ZE500 ontworpen voor bedrijfkritische toepassingen op het gebied van print-and-apply zonder onderbrekingen.

De ZE500 is ideaal voor print-and-apply labeling van producten, dozen, verpakkingen en pallets in bijvoorbeeld productie en opslag, automotive, farmacie, voedselverwerkende sector en health & beauty.

  • Resolutie: 203 dpi (8 dots/mm) of 300 dpi (12 dots/mm)
  • Print snelheid: 305 mm/s
  • Printbreedte: max 104 mm
  • Aansluiting: Parallel (Centronics compatible), RS 232, USB 2.0, Internal ZebraNet 10/100, applicator interface met DB-15F connector, optioneel ZebraNet b/g Print Server

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl.