Home Thema's Empack Den Bosch 2013 VWS Nederland onthult uitblinker voor wegen en etiketteren op Empack Den Bosch

VWS Nederland onthult uitblinker voor wegen en etiketteren op Empack Den Bosch

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, zal op Empack Den Bosch (27 en 28 maart a.s.) officieel de nieuwste ‘uitblinker', genaamd Octopus Ace, uit haar assortiment onthullen. Hoewel er vooralsnog weinig details naar buiten zijn gekomen over wat dit nieuwe systeem nu precies omvat, verzekert directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland dat dit in ieder geval tot de nodige gespreksstof zal leiden.

“Houd PackOnline.nl in aanloop naar Empack Den Bosch goed in de gaten, want hier zal in aanloop naar de beurs alvast een tipje van de spreekwoordelijke sluier worden opgelicht. Voor meer informatie en de daadwerkelijke onthulling is iedereen van harte welkom op onze stand op Empack Den Bosch”, aldus Patrick van der Vegt.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.

Empack Den Bosch 2013 – Stand B100

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl of stuur een e-mail naar info@vwsnederland.nl.