HomeNieuwsSmurfit Kappa breidt assortiment stazakken uit

Smurfit Kappa breidt assortiment stazakken uit

Smurfit Kappa heeft aangekondigd dat het een uitgebreider assortiment Pouch-Up producten aanbiedt. Deze ontwikkeling komt tegemoet aan de wensen van de klant en zal de populariteit van deze moderne, zuinige, praktische en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing verder vergroten.

Pouch-Up wordt momenteel geleverd in twee vormen: één met een enkele vouw onderaan en één met een vouw onderaan en bovenaan. Er zijn nieuwe formaten van 1 L en 1,5 L met dubbele vouwen aan het bestaande assortiment toegevoegd, dat nu bestaat uit zeven verschillende formaten: 1 L, 1,5 L, 1,75 L en 3 L met enkele vouw, en 1 L, 1,5 L en 1,75 L met dubbele vouw.

Alhoewel er weinig verschil te zien is, heeft de Pouch-Up met dubbele vouw alle voordelen van de variant met enkele vouw: hoogwaardige folie, gebruiksgemak en een lage koolstofvoetafdruk Smurfit Kappa levert drie verschillende foliestructuren volgens de behoeften van de klant: Triplex PET MET, Triplex EVOH en Quadruplex Aluminium.

Het hele oppervlak kan worden bedrukt om te garanderen dat het merk opvalt op het schap. De innovatieve folie en de compacte Vitop kraan bieden een sterke zuurstofbarrière, waardoor de drank binnenin langer vers blijft. Pouch-Up voldoet aan de groeiende behoeften ten aanzien van consumptie onderweg: licht, onbreekbaar en gemakkelijk bruikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.smurfitkappa.nl.