HomeNieuwsBedrijven en personenSHC breidt kwaliteitssysteem uit met ISO 14001

SHC breidt kwaliteitssysteem uit met ISO 14001

SHC is trots dat zij na een strenge controle het certificaat ISO 14001 heeft ontvangen. Deze norm geeft aan dat SHC een kwaliteitssysteem hanteert dat garant staat voor het continue verbeteren van de milieuprestaties. Ook geeft het certificaat aan dat SHC voldoet aan de wet- en regelgeving met betrekking tot milieurisico's en de beheersing van die risico’s. Dit alles om de impact van SHC op het milieu zo veel mogelijk te verkleinen.

De ISO 14001 normering is een uitbreiding van het al ruim gecertificeerde kwaliteitsysteem van SHC. De organisatie is in bezit van FSC, ISO 9001 en BRC-Iop certificaten. Hierdoor wordt veiligheid en hygiëne in de hele keten en nu ook daarbuiten verder geoptimaliseerd.

SHC, onderdeel van Koninklijke Schut, is gevestigd in Eerbeek en actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige verpakkingen van vouwkarton. De onderneming is in staat om met innovatieve en creatieve verpakkingsoplossingen flexibel in te spelen op vragen vanuit de Europese markt. Centraal in de marktbenadering staat het leveren van een full service dienstenpakket afgestemd op de marketingstrategie van veelal industriële klanten.

Kijk voor meer informatie op www.shc.nl.