HomeMachinesInspecterenSamenwerking Vergeer Holland en Gullimex uitgebreid

Samenwerking Vergeer Holland en Gullimex uitgebreid

Gullimex en Vergeer werken al jaren samen. Gullimex levert onder andere apparatuur, kennis én ervaring op het gebied van het verpakken onder beschermende atmosfeer. Vrijwel alle (voorverpakte) kaas wordt met een beschermend gas verpakt voor behoud van kwaliteit, smaak en een fraaie productpresentatie. Om aan de vraag te voldoen investeert Vergeer momenteel in een geheel nieuwe fabriek met 15 verpakkingslijnen.

Gullimex ontving van Vergeer de opdracht voor het leveren van de gasinstrumenten en -apparatuur van Dansensor op deze lijnen bestaande uit analyse-instrumenten, gasmengers, doseer-, lekdetectie- en controleapparatuur. Een prachtige uitbreiding van de samenwerking tussen twee familiebedrijven.

De Reeuwijkse familie Vergeer maakte in de 17e eeuw al kaas. Het huidige familiebedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een zeer innovatieve kaasverwerker. Met de stijging van het aantal supermarkten en zelfbedieningszaken in de jaren zestig, nam de vraag naar voorverpakte kaas sterk toe. Het bleek een echte groeimarkt en Vergeer investeerde flink in ruimte en machines. Vergeer behoort tot de grootste en beste kaasverpakkingsbedrijven in Europa.

Kijk voor meer informatie op www.gullimex.com.