HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Robertpack toont robotoplossingen voor picking, packing en palletising

Robertpack toont robotoplossingen voor picking, packing en palletising

Robertpack presenteert zich op Empack in Den Bosch als ‘system integrator' van Fanuc en Yaskawa Motoman robots. Al meer dan veertig jaar is Robertpack een betrouwbare partner in het ontwerpen en leveren van robotoplossingen voor picking, packing en palletising.

Robots in een verpakkingslijn verhogen de flexibiliteit en capaciteit. Robertpack werkt aan uitdagende en vernieuwende oplossingen en leveren ook turn-key systemen compleet met besturings- en transportsystemen. Het bedrijf heeft veel praktische ervaring en kunnen daardoor het proces van primaire productverpakking tot en met het palletiseren goed overzien: dozen opzetten en beladen met zes assige- en delta picker robots, dozen sluiten, krathandling, robot (de-) palletiseeroplossingen en al het verbindend transport.

bedo doosopzetters

Gecombineerd met de bedo doos-, tray- en dekselopzetters biedt Robertpack een totaaloplossing voor het automatiseren van een productielijn. De complete lijnoplossingen van Robertpack zijn maatwerk en worden specifiek op de productie afgestemd. Een robot verpakkingslijn vergt een investering die vaak in circa twee jaar tijd al is terugverdiend.

Empack Den Bosch 2017 – Stand D104

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl.