Home Nieuws Recessed Cylindrical van PET Power: elegant ondanks het grote volume

Recessed Cylindrical van PET Power: elegant ondanks het grote volume

PET Power staat bekend om haar ruime assortiment wide-mouth potten. Recessed Cylindrical is wellicht onze bekendste familie. We breiden deze standaard familie uit met een 3,5 liter pot. Deze nieuwe inhoudsmaat heeft dezelfde kenmerkende vormen (rond met een terugliggend etiketvlak), maar verschilt toch iets van de overige familieleden. De 3,5 ltr pot is iets smaller en hoger en oogt hierdoor eleganter dan de andere modellen. Het model wordt geproduceerd met de veel gebruikte 100SP400 neck finish en kan hierdoor gecombineerd worden met zeer veel standaard aluminium of kunststof sluitingen.

Hoger model flapper cap met meer ‘size impression'

PET Power breidt haar standaard assortiment sluitingen uit met een functionele flapper cap voor een tweetal 63 mm PET potten. Deze specifieke flapper cap onderscheidt zich van de overige standaard flapper caps, door de hoogte. Door de hogere zijkant geeft de dop een mooiere ‘size impression'. Verder is de flappercap van alle bekende features voorzien. Bovenop zitten twee klepjes, waaronder zich een lepelgat (doseergat) en een strooiperforatie bevinden. De dop kan worden geleverd met of zonder een Inductie Heat Seal (IHS liner) of Pressure Sensitive (PS) liner. De dop wordt geproduceerd met het gangbare 63SP400 nek type, maar is door zijn afwijkende hoogte op het ogenblik alleen geschikt voor onze 230ml en 330ml Recessed Cylindrical potten.

Compleet nieuwe range met een eigen uitstraling

PET Power breidt haar ruime assortiment uit met een compleet nieuwe standaard familie. De naam van deze familie is: Carpo Square. De combinatie van verschillende vormen geeft deze familie haar zeer opvallende karakter. De onderste zijde van de fles is vierkant met fraaie afgeronde hoeken. De hals van de fles is cilindrisch en conisch, waardoor je een aparte bovenzijde krijgt. Alle drie de flessen worden geproduceerd met een 38SP400 neck finish en zijn daardoor met veel standaard sluitingen te combineren. Er zijn met name veel doseerdoppen beschikbaar met deze neck afmeting.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naarinfo@petpower.eu.