Home Nieuws Ontwikkelingen PET Power: helemaal nieuw, maar toch zeer vertrouwd

Ontwikkelingen PET Power: helemaal nieuw, maar toch zeer vertrouwd

PET Power kan vanaf nu ook HDPE & PP-flessen leveren. Deze worden onder regie van PET Power met eigen matrijzen geproduceerd en volgens dezelfde kwaliteitsmaatstaven die u gewend bent van onze normale PET verpakkingen. Naast de uitbreiding van het standaard aanbod met een extra materiaalkeuze is er nog een voordeel. Door de lagere matrijskosten is het eerder mogelijk een eigen model te maken dat helemaal is ontworpen op uw product en past bij uw merk. Voorlopig bestaat het standaard aanbod nog uit een beperkt aantal modellen tot ca. 300ml en series van maximaal 200.000 stuks.

Nu ook een Grinder voor de ‘grootverpakkingen'

PET Power breidt haar standaard assortiment sluitingen uit met een functionele grinder voor de grotere inhoudsmaten. Deze fraaie grinder heeft een 63mm nekdiameter inclusief schroefdraad en kan dus meerdere keren worden gebruikt. Voor de 100ml consumentenverpakkingen zijn er al veel verschillende grinder oplossingen. Er bleef voor groot of industrieel gebruik altijd een oplossing uit. Nu kan PET Power ook deze markten voorzien van een passende oplossing die ondanks zijn diameter zich nog altijd gemakkelijk in de hand laat ronddraaien. De schroefnek zorgt ervoor dat de grinder meerdere keren gebruikt kan worden en dit rechtvaardigt de investering.

Klein van volume, maar groots van uitstraling

PET Power onderkent als geen ander dat het totaal van verpakkingsonderdelen samen met uw merk, het product maken tot wat het is. Met trots presenteren we daarom ons nieuwe standaard model: Lotis Oval 150ml. Dit ovale model behoort met z’n 150ml inhoudsmaat maar tot de kleinere producten op het schap. Toch zorgt deze perfect matchende pot/sluiting combinatie voor een opvallende robuuste verschijning. De flip top cap sluit perfect aan op de schouders van de fles en creëert hiermee krachtige eenheid. De fles wordt geproduceerd met een 24 SNAP nekafwerking en de weergegeven dop is speciaal voor dit flesje ontwikkeld.

De Square Grip Jar verwelkomt een nieuw gezinslid

PET Power breidt de populaire Square Grip Jar familie uit met een nieuwe inhoudsmaat. Buiten de standaard 1000ml, 500ml en 100ml wordt er nu een 350ml tussenmaat aan de familie toegevoegd. Deze 350ml krijgt net zoals de 1000ml en de 500ml een 63SP400 nekafwerking, waardoor de pot eenvoudig met zeer veel uiteenlopende sluitingen (grinders/flapper/ cap en overige sluitingen) kan worden gecombineerd. Het kenmerkende aan deze vierkante familie is de ingebouwde grip in de pot. Dit geeft de pot een herkenbaar karakter, maar is voornamelijk bedoeld het gebruiksgemak van de eindgebruiker.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu.