Home Nieuws Intergamma kiest voor Hoogstraten

Intergamma kiest voor Hoogstraten

Intergamma, franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België, heeft het initiatief genomen om met een aantal leveranciers een tender uit te schrijven voor de gezamenlijke inkoop van verpakkingsmaterialen, zodat voor alle partijen een integrale kostenoptimalisatie gerealiseerd kan worden. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is na een uitgebreid selectieproces als meeste geschikte leverancier van met name rekwikkelfolie, naar voren gekomen.

De keuze voor Hoogstraten is gebaseerd op een mix van kwalitatieve en kwantitatieve elementen. “Wij zijn blij en vereerd dat we deze tender gewonnen hebben. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is in staat om de volledige verpakkingsbeleid binnen grote organisaties als Intergamma te optimaliseren. Er zullen in de toekomst nog meer van dit soort grote partijen volgen”, aldus Hamadi Ettarfass, algemeen directeur van Hoogstraten Verpakkingsmanagement.

Intergamma

Intergamma is een jonge, innovatieve franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België. Met de exploitatie van de winkelformules GAMMA en KARWEI is Intergamma marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux en behoort tot de top vijftien van Europa. Intergamma levert aan haar franchisenemers een compleet scala van professionele diensten, zoals per formule assortimentssamenstelling, verkoopbegeleiding en publiciteit. Verder is er een afdeling Centrale inkoop en levert Intergamma diensten op het gebied van winkelinrichting, automatisering, opleidingen en logistiek. Intergamma streeft naar verantwoord ondernemen, op een respectvolle manier voor de mens en haar omgeving. Op dit moment zijn er 165 GAMMA- en 131 KARWEI-bouwmarkten in Nederland en 84 GAMMA-bouwmarkten in België. Bij Intergamma zijn circa 378 medewerkers werkzaam. De kantoren zijn gevestigd in Leusden en Antwerpen.

Hoogstraten Verpakkingsmanagement

In 2013 bestaat Hoogstraten Verpakkingsmanagement 25 jaar. Dat is 25 jaar kennis en knowhow van de internationale verpakkingsindustrie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is gefocust op het totaal ontzorgen van haar klanten en haar autonome groei. Tevens richt zij zich op samenwerkingsverbanden, joint ventures en overnames vanuit een buy&build strategie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is dan ook in staat om 21.000 kwalitatief hoogwaardige producten internationaal aan te bieden. Hoogstraten is actief in verkoop van rekwikkelfolie en machine- en handrollen uit eigen productie. In huis wordt de folie klantspecifiek gewikkeld, gesneden,voorgetrokken en of bedrukt. Sinds kort wordt er ook in huis voedselveilige handwikkelfolie geproduceerd. Het ruime assortiment bestaat tevens uit: diverse soorten tape, omsnoeringband en -toebehoren, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen, verzendverpakkingen en verpakkingsmachines. Door flexibiliteit, kwaliteit, en vooral de uitmuntende service heeft Hoogstraten door de jaren heen vele langdurige relaties met haar cliënten weten op te bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstraten.com.