HomeNieuwsFoodiebag nu ook te bestellen met eigen opdruk

Foodiebag nu ook te bestellen met eigen opdruk

Vorig jaar bracht VerdraaidGoed in samenwerking met Nachtrestaurant de Foodiebag op de markt. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want op 5 januari 2013 werd de Foodiebag beloond met de Horecava Innovation Award. Maar daar zijn ze niet gestopt met innoveren. De Foodiebag is vernieuwd en verbeterd. Hij heeft een nieuw jasje gekregen, is vanaf 1 juni ook verkrijgbaar als Foodiebag XL en kan worden gepersonaliseerd.

Stijgende vraag

Sinds de Horecava bieden steeds meer restaurants hun gasten de Foodiebag aan. De Foodiebag biedt restaurantgasten de kans om op een stijlvolle manier het restant van hun diner mee te nemen naar huis. Was het vroeger nog de schaamte die klanten tegenhield om overgebleven eten mee naar huis te vragen, met de Foodiebag-lepelclip behoort schamen tot de verdelen tijd. Meer Foodiebag-restaurants, betekent meer Foodiebags en dus hoe meer productie. Daarom hebben VerdraaidGoed en Conpax de handen ineengeslagen. Niet alleen de Foodiebag zelf is onder loep genomen, ook is er gewerkt aan een groter model: Foodiebag XL. Vanaf 1 juni 2013 zijn deze nieuwe Foodiebags voor iedereen beschikbaar.

Foodiebag met eigen logo

Door de samenwerking met Conpax is het nu ook mogelijk de Foodiebag te bestellen met een geheel eigen opdruk. De Friese Milieu Federatie heeft reeds van deze optie gebruik gemaakt. Op 31 mei zullen ze de Oars Ite Foodiebag presenteren. Deze Foodiebag zal worden ingezet om de voedselverspilling in de Fryslanse horeca te verminderen. Ook kookschool Keizer Culinair zal de gemaakte hapjes voortaan aan klanten meegeven in hun gepersonaliseerde Foodiebag.

Kijk voor meer informatie op www.conpax.com.