Home Machines Etiketteren en printen Espera toont uitgebreid programma op IFFA

Espera toont uitgebreid programma op IFFA

Ook dit jaar gaat Espera met hoog gespannen verwachtingen voor de nieuwe ES machine serie Special Edition naar de IFFA-beurs in Frankfurt. Om de 20% toename van het bezoekersaantal aan de Espera stand in 2010 te overtreffen, zal niet makkelijk zijn, maar met het grote aantal interessante onderwerpen hopen we in ieder geval op een evenaring hiervan.

Special Edition

Allereerst tonen we de SE, de Special Editionuitvoering: voorzien van een IP65 beschermde industriële terminal, volledig uit rvs gemaakt, een verder ontwikkeld remsysteem voor de compensatie van slechte papierkwaliteit en extra filters om te voorkomen dat zelfs de kleinste stofdeeltjes in het applicatiesysteem terechtkomen. Wat gemakkelijker is geworden, is de gereedschapsvrije verwisseling van de banden en transportbanden. Nieuw is de keuze uit meer dan 40 inbegrepen licenties, waaronder highlights zoals de QR-barcode, datamatrix-code, het tonen van de uit te prijzen producten en nieuwe etiketontwerper, om er slechts enkele te noemen. Om het geheel te completeren, staat een waterproof pakket en een connectivity pakket met handige software uitbreidingen ter beschikking.

Europese Verordening Voedselinformatieverstrekking

Een ander belangrijk en interessant onderwerp is de nieuwe Europese Verordening Voedselinformatieverstrekking. Hoewel dit pas eind 2014 in werking treedt, verlangt de branche nu al de toepassing ervan. Met ESPERA zit u altijd goed.

ES 9300

Dat geldt ook voor net productie overzicht dat u op elk gewenst moment een precieze inzage geeft in de uitprijsprestatie per machine resp. per verpakkings-/uitprijsteam. Nieuw is de print & apply etiketteermachine ES9300, die het actueel bedrukte etiket op de verpakking aanbrengt. Vooral van belang bij veelvuldig wisselende informatie van verpakking tot verpakking.

ES 9600

De C-Form-Labeller ES 9600 etiketteert verpakkingen “omvangrijk” op drie zijden, waarmee informatie voor de consument steeds zichtbaar is zonder de verpakking te moeten draaien – zelfs wanneer ze in het koelschap gestapeld zijn.

ESLI Fast Line Inspection

ESLI Fast Line Inspection: Lekdichtheidstestapparaat voor trays en zakken voor het herkennen van zelfs de kleinste lekkages, staat in verbinding met het nieuwe ESPERA Vision System, ESVS voor controle van etiketten, folie en verpakking: de ideale combinatie voor totale kwaliteitswaarborging.

ES 6000

Weeg en markeer uw dozen resp. grote producten met de ES 6000. Automatiseer uw lijnen m.b.v. automatisch scheiden van uw verpakkingen met een ESV 03 of groepeer enkelverpakkingen naar een sorteerder met de ESX 184.

ES 1000

ESPERA presenteert nieuwe etiketteerlijnen van de ES 1000 serie voor de etikettering van boven en/of onder of rondom de verpakking.

ES 7800

Steeds meer bedrijven kiezen voor de MRD MeerRollenDrukker ES 7800, waarmee ze op de meest uiteenlopende wensen van de handel kunnen ingaan of met product specifieke etiketten kunnen etiketteren zonder steeds de etiketrol te wisselen.

Uitgebreid programma

Dit is slechts een deel van ons uitgebreide industriële programma. Graag nodigen wij u uit op onze stand 11.0 B10, zodat u zelf kunt zien dat ESPERA bij de leidende ondernemingen in de wereld hoort op het gebied van uitprijzen, wegen, etiketteren en controleren.

Kijk voor meer informatie op www.espera.com.

Bron: Espera Aktuell