Home Machines Etiketteren en printen Bouter Cheese kiest met Octopus Ace van VWS Nederland voor 'nieuwe standaard...

Bouter Cheese kiest met Octopus Ace van VWS Nederland voor ‘nieuwe standaard in weeg/prijs etiketteren'

Na het succesvol installeren van diverse lijnen heeft Bouter Cheese in Culemborg, onderdeel van A-ware Food Group, wederom gekozen voor de oplossingen van VWS Nederland. Voor uitbreiding van de productiecapaciteit heeft Bouter Cheese namelijk geïnvesteerd in een tweetal Octopus Ace weeg/prijs etiketteerlijnen met gekoppelde metaaldetectie. De Octopus Ace is volgens Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland, de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg/prijs etiketteren.

“Roestvaststalen opbouw, laatste technologie, EMFR weegtechnologie voor nauwkeurige reproduceerbare weegresultaten, 19″ overzichtelijk touch screen, NEXUS etiket ontwerp software conform de nieuwe Europese regelgeving met betrekking tot etiketteringsvoorschriften en GS1 databar codering, weeg/prijs etiketteermachine met geïntegreerde e-merk registratie en gekoppelde metaaldetectoren. Dit laatste wil zeggen dat bij het oproepen van een product (PLU) de juiste instellingen van de metaaldetector worden gekozen”, somt Patrick van der Vegt enkele ‘highlights' van de Octopus Ace op.

Bouter Cheese is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in onder andere het versnijden, verpakken, wegen en etiketteren van kaas. Op verschillende locaties van A-Ware Food Group, dat wekelijks miljoenen consumentenverpakkingen uitlevert aan onder andere Albert Heijn, heeft VWS Nederland reeds systemen geleverd.

Kijk voor meer informatie op www.vwsnederland.nl of stuur een e-mail naar info@vwsnederland.nl.