Machines om te vullen, sluiten, sorteren, vormen, bottelen, inblikken, afdekken, etiketteren en verpakken. Op tal van machines kan geboden worden bij online veilingbureau Industrial Auctions. Twee veilingen zijn speciaal voor bedrijven in de verpakkingsbranche interessant: Sevenum en Zwolle.

Op de online veiling in Sevenum staan machines zoals dieptrekkers, traysealers, checkwegers, dozensluitmachines en bijvoorbeeld heftrucks. Deze opsomming is slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod op deze veiling. Noemenswaardig zijn onder andere de Ets. André Zalkin & Cie cappingmachine voor koffieverpakkingen en de Hermann Waldner GmbH & Co. vul- en sluitmachine die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld zuivelproducten, sauzen en honing.

Daarnaast wordt op de online veiling in Zwolle een Kuzey dieptreklijn aanboden. Bij deze lijn werd een vervormbaar materiaal door een mal gedrukt om zodoende plastic bakjes in verschillende maten te produceren. Tot voor kort is deze machine gebruikt door KLNC Verpakkingen voor dit proces.

De veilingen in Sevenum en Zwolle sluiten aan het eind van deze maand en voor geïnteresseerden is een kijkdag georganiseerd per veiling om alle machines te bezichtigen. De kavels zijn nu al online te zien met gedetailleerde beschrijvingen en foto’s.

www.industrial-auctions.com