HomeNieuwsBedrijven en personenBandall focust tijdens Virtual Drupa op duurzaam en schadevrij bundelen

Bandall focust tijdens Virtual Drupa op duurzaam en schadevrij bundelen

Tijdens de Virtual Drupa geeft Bandall de Webinar ‘Finished?, Not without Bandall!' CEO Bram van Roosmalen legt aan de hand van diverse voorbeelden uit wat de kracht is van banderolleren in de post press finishing industrie. Ontdek hoe u met Bandall bundelmachines – stand alone en volautomatisch – schadevrij bundelt én verpakkingsmateriaal bespaart.

Focus op bundeling van In-mould labels, luxe kartonnage en post press finishing
Bankbiljetten, belastingzegels, waardebonnen en andere waardepapieren vragen om bijzondere druk- en afwerktechnieken. Daarom is schadevrij banderolleren een must en met de geavanceerde technieken van Bandall is dit mogelijk. En niet alleen voor waardepapieren, maar ook voor stapels brochures, plano luxe kartonnage, (in-mould) etiketten, et cetera.

In-mould labels (IML) zijn flinterdun en kwetsbaar en vragen om een specialistische bundelmethode. Die kwetsbaarheid geldt zeker ook voor kartonnage. Denk aan plano doosjes voor de Health & Beauty industrie; vaak voorzien van laklaminaten of zilverdruk. Tijdens de webinar zoomt Bandall in op diverse ingenieuze bundeltechnieken, zoals de Bandall TRB met ‘Kissing Conveyor’, waarbij de aanvoerconveyor door de banderolleerboog heen beweegt, ‘to kiss’ de uitvoerconveyor, met grote voordelen voor een steady en perfect bundelresultaat.

De voordelen van Bandall bundelmachines in de grafische industrie:

  • Perfecte schadevrije bundels
  • Economisch en milieuvriendelijk dankzij zeer dun en recyclebaar banderolleermateriaal van papier van folie
  • Uiterst betrouwbaar met hoogste up-time in de markt
  • Hoge bundelsnelheden mogelijk met snelle in- en uitvoer
  • Machines voor zeer grote formaten, met behoud van kwaliteit en efficiency
  • Tal van modulaire en volautomatische configuraties mogelijk
  • Ideaal voor onregelmatig gevormde producten en luxe materialen
  • De laagste ‘total cost of ownership’ dankzij lage onderhoudskosten en hoge energie-efficiëntie
  • Zeer gebruiksvriendelijke machines

Leer alles over het belang van de laatste stap van uw productieproces, het banderolleren. Op dat moment zijn alle productiekosten al geïnvesteerd in energie, tijd en materiaal. Die mogen niet verloren gaan. Zie hoe u met onze machines uw producten schadevrij bundelt en banderolleert. U kunt tijdens de webinar vragen stellen via chat.

Datum en tijd: 22 april om 16.00 uur
Duur: 30 minuten

Meld u aan voor webinar