HomeMachinesNiet-primair verpakkenBack to the future met Cyklop CT128 automatisch dozensluitsysteem

Back to the future met Cyklop CT128 automatisch dozensluitsysteem

Al sinds 1912 staat Cyklop voor innovatie en maatwerkoplossingen. Met meer dan 400 patenten weet Cyklop de klant steeds weer te verrassen. Ook in 2013 heeft het bedrijf weer een aantal innovaties op het programma staan. Zo wordt binnenkort een volautomatische – in de bestaande productielijn integreerbare – tapemachine geïntroduceerd.

Optimalisatie van de productielijn

De Cyklop-CT128 met automatische dozen kleppen sluitsysteem, sluit verschillende maten dozen zonder dat de machine tussentijds manueel op andere doosformaten moet worden ingesteld. Zo kan de klant zijn productieproces optimaliseren en door de verdwijnende ‘machine-instellingstijden’ efficiënt kosten en tijd besparen. Bovendien biedt Cyklop haar klanten ook hier weer maatwerkoplossingen. Elke machine kan namelijk individueel op de behoeften van de betreffende klant afgestemd worden en in diens productielijn geïntegreerd worden.

Foliewikkelmachines met Power-Eco stretchsysteem

Door het gepatenteerde Power-Eco stretchsysteem kan de folie tussen de 60-400% in 8 stappen worden uitgerekt. Bovendien kunnen bedrijven met de inzet van deze machine aantrekkelijke belastingvoordelen voor milieu-investeringen (MIA/Vamil) realiseren.

Kijk voor meer informatie op www.cyklop.nl of stuur een e-mail naar info@cyklop.nl.