Home Nieuws Aardbeiengigant Fresón de Palos kiest voor LPR

Aardbeiengigant Fresón de Palos kiest voor LPR

Fresón de Palos, wereldmarktleider in het verzamelen, produceren en marketen van aardbeien, heeft onlangs een partnershipovereenkomst getekend met LPR, overtuigd door de welverdiende reputatie van laatstgenoemde voor hoogwaardige dienstverlening, eenvoudige managementprincipes en transparantie. De coöperatie Fresón de Palos werd in 1982 opgericht en werkt volgens rigoureuze, zorgvuldige bedrijfsprincipes gebaseerd op voortdurende innovatie, het duurzaam streven naar uitmuntendheid en teamwerk.

Tegenwoordig is Fresón de Palos ’s werelds grootste aardbeienproducent. Begin dit jaar ondertekende de coöperatie een contract met LPR – La Palette Rouge, de palletpooling-specialist voor fabrikanten en distributeurs van fast-moving consumer goods (FMCG). LPR zal gedurende het hele aardbeienseizoen van 2013 hoogwaardige pallets leveren.

LPR gaat alle pallets leveren die Fresón de Palos nodig heeft om de producten te verzenden naar zowel Spaanse als internationale markten. La Pallet Rouge breidt uit in de sector groenten en fruit. LPR, de palletpooling-specialist, verbreedt zijn marketingstrategie door de sector groenten en fruit een alternatieve vorm van pallet-pooling te bieden. Dankzij concurrerende kwaliteit, uitstekende service, aanpassingsvermogen en transparantie wist LPR het marktaandeel van zijn rode pallets in de FMCG-sector te vergroten.

Besparingen en deskundigheid bieden voor fabrikanten en distributeurs in de FMCG-sector. Álvaro Molina, Sales Director voor LPR Spanje, zegt: “Vroeger was er slechts één pallet-pooling aanbieder in deze sector actief, maar nu biedt LPR veel van de voornaamste groenten- en fruitproducenten aanzienlijke besparingen en een verbeterde service. Het aanbod van LPR is warm onthaald door een groot aantal van de belangrijkste distributieketens, die erkennen dat ons bedrijf in staat is om betrouwbare en flexibele service te bieden, in combinatie met een intensief klantcontact.”

Dat blijkt duidelijk uit de ondertekening van deze nieuwe overeenkomst. Om Luis Hernández Bocanegra te citeren, Director General van Fresón de Palos: “Dit jaar hebben we besloten om met LPR samen te werken, omdat het bedrijf hoogwaardige service, transparante managementpraktijken en bijzonder concurrerende prijzen biedt, en bovendien voortdurend uitbreidt in onze marktsector, zodat wij onze resources kunnen optimaliseren.”

Álvaro Molina bevestigt: “Deze overeenkomst biedt LPR een geweldige kans, omdat Fresón de Palos een ideale partner is, en bovendien marktleider in de sector, zodat wij ons hele assortiment van producten en diensten in de kijker kunnen zetten.”

Kijk voor meer informatie op www.lpr.eu.