Home Leveranciers Aandrijven en besturen One of A Kind Technologies

One of A Kind Technologies

Wij geloven dat veilig, voldoende en verantwoord voedsel en medicatie belangrijk zijn. Als het hierop aankomt zij we uiteindelijk allemaal eindgebruiker, zodoende kennen we de eisen, wensen en verwachtingen van uw klant als geen ander. Binnen de groep bieden verschillende bedrijven u hun jarenlange expertise, of het nu gaat om inspectie van farmaceutisch verpakkingsglas, voedsel en -verpakking, of een serialisatievraagstuk.

Onze oplossingen bieden meerwaarde in:

  • traceerbaarheid
  • transparantie in de productieketen
  • in-line kwaliteitsinspectieresultaten & data-opslag
  • maar ook: real-time proces statistiek, OEE en predictieve data, service & support, …

In het realiseren van de oplossing maken we gebruik van slimme camera’s, zowel 2D als 3D. Van lasertriangulatie tot hyperspectraal, we kennen de technieken en zijn daarin merkonafhankelijk. Verwerking van de beelden tot bruikbare informatie gebeurt met eigen software en algoritmes, welke geheel toegespitst zijn op u, uw machine en/of uw proces.

Als systeemintegrator zorgen wij ervoor dat de besproken functionaliteiten op robuuste wijze in uw omgeving en automatiseringssysteem geïntegreerd worden. Wij helpen u efficiënter en effectiever te produceren met aantoonbare kwaliteitsdata.

De groep One of A Kind Technologies biedt expertise middels onderstaande bedrijven:

Meer informatie:

One of A Kind Technologies B.V.
Freddy van Riemsdijkweg 8
5657 EE Eindhoven
T +31 (0)40 747 04 01
www.oneofakindtechnologies.nl
oneof@kindtechnologies.nl