Het online platform voor de verpakkingssector
Pack Online | Over Pack Online
Over Pack Online

Pack Online is hét online platform voor de verpakkingssector. Dagelijks worden nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector gepubliceerd. Middels onze website, dagelijkse nieuwsbrief en social media bereiken wij op werkdagen duizenden verpakkingsprofessionals uit met name Nederland en België. Graag informeren wij u hoe Pack Online ook voor u en uw bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn.

Klik hier voor meer informatie over adverteren op Pack Online...

Website

De website van Pack Online is ondertussen een begrip in de verpakkingssector. Dagelijks informeren honderden verpakkingsprofessionals uit met name Nederland en België zich middels de website van Pack Online over nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden, achtergronden en nog veel meer over de verpakkingssector, maar ook over actuele vacatures, leveranciers, producten en op dat moment te koop aangeboden gebruikte machines. Het bereik van onze website vindt u in de mediakit van Pack Online.

Dagelijkse nieuwsbrief

Ook de dagelijkse nieuwsbrief van Pack Online is ondertussen niet meer weg te denken uit de verpakkingssector. Op werkdagen ontvangen duizenden verpakkingsprofessionals uit met name Nederland en België de nieuwsbrief van Pack Online en worden zij hierdoor geïnformeerd over onder andere nieuwsberichten, artikelen, reportages, wetenswaardigheden en achtergronden over de verpakkingssector, actuele vacatures, leveranciers, producten van Nederlandse en Belgische fabrikanten en op dat moment te koop aangeboden gebruikte machines. Het bereik van onze dagelijkse nieuwsbrief inclusief een kleine selectie van bedrijven, waarvan verpakkingsprofessionals dagelijks onze nieuwsbrief ontvangen, vindt u in de mediakit van Pack Online.

Beurzen

Pack Online besteedt meerdere keren per jaar uitgebreid aandacht aan vakbeurzen, waarvan Pack Online mediapartner is. Dit doet Pack Online middels speciale themapagina's en extra nieuwsbrieven. Zo creëert Pack Online rondom verschillende vakbeurzen een themapagina waarop al het nieuws over die vakbeurs en de exposanten te vinden is. Wij bieden hier ruimte aan zowel de beursorganisatie als deelnemende bedrijven voor het plaatsen persberichten over respectievelijk de beurs zelf als hetgeen men toont op de beursvloer. De inhoud van deze themapagina wordt niet alleen weergegeven op de website en in de dagelijkse nieuwsbrief van Pack Online, maar ook opgenomen in een extra nieuwsbrief.

Klik hier voor meer informatie over adverteren op Pack Online...

Neemt u voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 (0)13 571 67 68 of bij voorkeur per e-mail naar info@packonline.nl.
Tweets
Nieuws
Vacatures
Leveranciers
Producten
Marktplaats
Foto
Video
Agenda