HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018WK Pack presenteert wereldprimeurs op Empack in Utrecht

WK Pack presenteert wereldprimeurs op Empack in Utrecht

WK Pack heeft zich in haar vijfjarig bestaan gespecialiseerd in secundaire verpakkings- en palletiseersystemen. Tijdens Empack in Utrecht kunnen op stand F119-F125 de laatste innovaties van Cama, DM Pack en CSi SmartPalletising worden bezichtigd. Met CSi deelt WK Pack de stand op de Empack.

“Maar liefst twee wereldprimeurs worden op de stand van WK Pack en CSi getoond. Ten eerste laat CSi een nieuw en revolutionair palletiseerconcept zien, welke een prijsrevolutie zal ontketenen op palletiseergebied. Baanbrekend door zijn eenvoud zal deze automatische palletiseeroplossing in vrijwel alle gevallen goedkoper zijn dan handmatig palletiseren”, aldus WK Pack.

De andere wereldprimeur komt volgens het bedrijf van DM Pack. Deze machinebouwer heeft een gloednieuwe kartonneermachine ontwikkeld. WK Pack: “De intermitterende machine kenmerkt zich door de modulaire opbouw, uitstekende bereikbaarheid en een minimum aan pneumatische bewegingen. Ook is de machine gedeeltelijk voorzien van automatische omstellingen, wat uniek is in het segment waarin DM Pack opereert.”

Ook Cama is aanwezig op de stand van WK Pack. Het compacte topload kartonneersysteem IF 316 is te zien, waarbij opzetten, verzamelen, vullen en sluiten geschiedt in een layout van slechts 4 x 2 meter, waardoor de IF 316 binnen elke productielijn kan worden geïntegreerd. Ook zijn de laatste ontwikkelingen bij Cama op het gebied van ‘Hygienic Design', ‘Industry 4.0' en ‘Predictive Maintenance' te zien.

www.wkpack.nl