HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018Weber Marking Systems presenteert nieuwigheden op Empack

Weber Marking Systems presenteert nieuwigheden op Empack

Weber Marking Systems laat op de komende editie van Empack in Utrecht op 10, 11 en 12 april een aantal bijzondere nieuwigheden zien. Zo toont het bedrijf voor het eerst in Nederland de Geset 141 P, een unieke oplossing voor het in lijn etiketteren van flessen. Met de Geset 141 P kan een full color etiket individueel worden bedrukt en direct zonder rimpels worden aangebracht.

De oplossing is geschikt voor allerlei toepassingen, zoals water- en bierflessen, maar ook ronde cosmeticaproducten. De Geset 141 P wordt met name aangeschaft door organisaties, die geïnteresseerd zijn in flexibiliteit alsmede het realiseren van kostenbesparingen.

Naast de Geset 141 P toont Weber Marking Systems een compleet geïntegreerd robotsysteem. Dit systeem stapelt met een robotarm dozen op pallets. Met de Legi Air 2050 wordt een etiket op een doos aangebracht, waarna deze weer op de pallet wordt geplaatst. Uiteraard toont Weber Marking Systems wederom de welbekende Alpha Compact.

Weber Marking Systems ontvangt bezoekers van Empack graag op haar stand B218. Onder het genot van een drankje afkomstig uit haar Barisata bar, voorziet het bedrijf u graag van informatie en advies.

www.webermarking.nl