HomeNieuwsBedrijven en personenVijfde generatie runt toonaangevende producent Bizerba

Vijfde generatie runt toonaangevende producent Bizerba

bizerba-150-jaar-1

Bizerba behoort tot de toonaangevende producenten van weeg- en/of etiketteersystemen en beschikt over een zeer ruim assortiment met toepassingen in diverse sectoren. Specifiek binnen het segment weeg- en etiketteersystemen voor de voedingsindustrie staat Bizerba met zijn erg gediversifieerd gamma zeer sterk.

bizerba-logo-nieuwHet bedrijf introduceerde onlangs een nieuwe controleweger voor verpakte producten in het verse en droge segment. De volautomatische CWHmaxx kan tot 250 verpakkingen per minuut controleren en uitwerpen indien niet aan het ingestelde gewicht wordt voldaan. Door de open constructie met gladde oppervlakken leent de CWHmaxx zich ook uitermate voor productieomgevingen waar hygiëne een zeer belangrijke rol speelt. De nieuwe controleweger kan eventueel worden gecombineerd met een metaaldetector, waardoor er ook op productvreemde stoffen kan worden gecontroleerd.

Bizerba vierde recentelijk ook haar honderdvijftigste verjaardag. Het familiebedrijf, dat in 1866 opgericht werd in het Duitse Balingen, wordt vandaag de dag gerund door de vijfde generatie. Onlangs werd het jubileum van Bizerba gevierd op het hoofdkantoor van het bedrijf met een groot feest voor alle medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.nl.