HomeThema'sEmpack Brussel 2012Ultrapak toont schalensluitmachine, ontnester en dieptrekmachine van Sealpac

Ultrapak toont schalensluitmachine, ontnester en dieptrekmachine van Sealpac

Ultrapak is ruim 20 jaar exclusief vertegenwoordiger van SEALPAC. SEALPAC is de Duitse producent van kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachines en systemen. Ultrapak levert SEALPAC schalensluit- en dieptrekmachine, SEALPAC ontnest- en dekselautomaten, ELS label- en printsystemen, doseer- en afvulsystemen en Volpak sachet- en doypackmachines. Op de beurs zullen wij een deel van ons assortiment tonen, waaronder de SEALPAC A6 schalensluitmachine met SEALPAC diagonaal ontnester en de SEALPAC RE-20 dieptrekmachine.

SEALPAC A6 Schalensluitmachine

Productieprocessen worden steeds complexer waarbij de flexibiliteit essentieel is. De SEALPAC A6 volautomatische schalensluitmachine voldoet hieraan. Met een capaciteit tot circa 90 schalen per minuut, afhankelijk van de gekozen schaal en toepassing is de SEALPAC A6 bij uitstek geschikt voor het midden- en klein bedrijf. Zoals alle A-series schalensluitmachines van SEALPAC voldoet de A6 aan de hoogste hygiënische voorwaarden. De A6 wordt geleverd in een wash-down uitvoering met zelfdragende constructie en voldoet aan de IP65 norm. De SEALPAC A6 kan nagenoeg alle schalen verwerken voor een ongelimiteerd aantal verpakkingsoplossingen. De SEALPAC A6 wordt in vele industrieën ingezet vanwege zijn compacte design en grote mate van flexibiliteit. De A6 heeft een servo sturing en is leverbaar met verschillende invoersystemen zowel in enkel- als in dubbelbaans uitvoering. De SEALPAC A6 kan zowel stand-alone als in uw totale verpakkingslijn functioneren.

SEALPAC Diagonaal Ontnestautomaat

De volautomatische SEALPAC diagonaal ontnestautomaat is de compacte oplossing om probleemloos schalen te ontnesten en op uw invoersysteem te plaatsen. SEALPAC Diagonaal ontnestautomaten zijn zowel in pneumatische- als in servo uitvoering verkrijgbaar. In het menu kunnen verschillende programma’s opgeslagen worden. De compacte afmetingen met de robuuste SEALPAC kwaliteit maken deze ontnester tot een perfect geheel met uw verpakkingslijn.

SEALPAC RE-20 Dieptrekmachine

De volautomatische SEALPAC RE-20 dieptrekmachine onderscheidt zich door zijn capaciteit, hoge mate van flexibiliteit en robuuste bouw. Op de SEALPAC RE-20 kunt u op één en dezelfde machine flexibele-, hard-, en schrinkfolie verwerken. Met het standaard unieke Rapid Air Forming systeem krijgt u met meestal dunnere folie dan u nu gebruikt een perfecte uitvorming. Dankzij het innovatieve en revolutionaire vierpuntshefsysteem hebben de RE-machines een constante en betrouwbare sealkwaliteit. De Sealpac RE-20 dieptrekmachine verpakt uw product probleemloos en efficiënt voor levensmiddelen, farmaceutische- en medische industrie.

Empack Brussel 2012 – Stand E001

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl of stuur een e-mail naar info@ultrapak.nl.