HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage van Empack in Utrecht

Uitgebreide fotoreportage van Empack in Utrecht

empack-utrecht-2016-foto-collage-1

Het succes van Empack in Den Bosch heeft er toe geleid dat sinds dit jaar Empack, na het wegvallen van Macropak, de enige Nederlandse verpakkingsbeurs is. Voor een optimale landelijke dekking vindt Empack vanaf 2016 in de even jaren in Utrecht plaats en in de oneven jaren in Den Bosch.

empack-2016-logoEmpack, die vorige week voor de eerste keer werd gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was het ontmoetingsmoment voor elke professional die met het verpakkingsproces te maken heeft. Ruim 400 exposanten met nieuwe ontwikkelingen, machine demonstraties en lezingen over de meest actuele thema’s maakten Empack de verpakkingsvakbeurs van Nederland.

De redactie van Pack Online was uiteraard ook aanwezig op Empack in Utrecht en maakte traditiegetrouw weer een uitgebreide reportage met foto's van onder andere exposanten, noviteiten en producten.

Klik hier voor de fotoreportage…

empack-utrecht-2016-foto-collage-2

Kijk voor meer informatie op www.empack.nl of klik hier voor een overzicht van al het nieuws dat we in aanloop naar de beurs hebben gepubliceerd over exposanten en de noviteiten en producten die zij op Empack Utrecht toonden.