HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage van Empack en Packaging Innovations in Mechelen

Uitgebreide fotoreportage van Empack en Packaging Innovations in Mechelen

empack-mechelen-2015

Vorige week dinsdag en woensdag vonden in de Nekkerhal in Mechelen de vakbeurzen Empack en Packaging Innovations plaats. Hoewel de Belgische editie van Empack al jarenlang plaatsvindt in Brussels Expo, voelde beursorganisator Easyfairs zich gezien de omstandigheden in Brussel, de veiligheid van bezoekers en exposanten en in het belang van de verpakkingsindustrie genoodzaakt de beurs te verplaatsen naar een andere locatie. “Een verrassende wending”, aldus de beursorganisatie.

easyfairs-logo-2015Het stelde niet alleen de organisatie, maar zeker ook de exposanten voor een uitdaging. “Volle agenda’s moesten worden aangepast, programmering gewijzigd en allerlei praktische zaken die moesten worden geregeld. Ook de bezoekers hebben hun agenda moeten omgooien om in Mechelen aanwezig te kunnen zijn. Ondanks dit alles stonden er afgelopen week in Mechelen twee verpakkingsevents van formaat!”

Klik hier voor de fotoreportage…

Pack Online maakte traditiegetrouw weer een uitgebreide reportage van de vakbeurzen Empack en Packaging Innovations met foto’s van onder andere exposanten en innovaties.

De volgende editie van Empack vindt plaats op 12 t/m 14 april 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht, de eerstvolgende editie in België op 21 en 22 september 2016 en zoals het er nu naar uitziet weer gewoon in Brussels Expo in Brussel. De eerstvolgende editie van Packaging Innovations vindt plaats op 23 en 24 november 2016 in Taets Art & Event Park in Amsterdam.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.empack.be en/of www.packaging-innovations.be.