HomeNieuwsBeurzen en evenementenTweede Empack in Utrecht trekt bijna 9.000 verpakkingsprofessionals

Tweede Empack in Utrecht trekt bijna 9.000 verpakkingsprofessionals

De eerste combi-editie van de twee verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations op 10, 11 en 12 april is volgens beursorganisator Easyfairs succesvol verlopen. “In totaal bezochten zo'n 8.900 verpakkingsprofessionals Empack in Jaarbeurs Utrecht om zich over de laatste technieken, trends en innovaties in het verpakkingsproces te laten informeren. Exposanten waren erg te spreken over de dialoog met bezoekers in zowel aantal als kwaliteit. En uit de hoge waardering die bezoekers de beurs gaven, blijkt dit gevoel wederzijds”, aldus Easyfairs in een persbericht.

Dit jaar vond voor het eerst de combinatie van de twee verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations plaats. “Deze samensmelting van verpakkingstechniek en -design is de juiste zet gebleken en laat zien hoe de symbiose bijdraagt aan de ontwikkeling van nieuwe technieken in effectiever verpakken”, zegt Irma de Hoon, Group Event Director van het organiserende Easyfairs.

Deze editie kreeg een extra internationaal tintje doordat de Ierse minister, John Halligan, Empack bezocht met een delegatie van Ierse bedrijven. Irma de Hoon: “Al met al waren het drie fantastische dagen waarin het doel om de juiste vraag en aanbod bij elkaar te brengen geslaagd is.”

Het team van Pack Online was er natuurlijk ook weer bij voor het maken van een uitgebreide fotoreportage van Empack en een impressie van Packaging Innovations.

Reportage Empack Utrecht 2018

Impressie Packaging Innovations Utrecht 2018