HomeMachinesEtiketteren en printenTradepack levert nieuwe generatie thermische printers van Savema

Tradepack levert nieuwe generatie thermische printers van Savema

tradepack-savema-johan

Tradepack, leverancier van industriële codeer- en etiketteersystemen, levert de nieuwe generatie thermische printers van Savema voor horizontale en verticale folieverpakkingsmachines. Deze innovatieve serie vrij programmeerbare hoge resolutie (300 dpi) printers printen ‘in line' en zonder productieverlies op uw verpakkingsfolie. Of het nu gaat om productiecodes, THT-data, barcodes, logo's, variabele informatie of zelfs complete ingrediëntendeclaraties.

tradepack-logo-2014Standaard worden deze folieprinters geleverd met een groot en zeer gebruikersvriendelijke 7″ kleuren touchscreen dat een duidelijke ‘preview' geeft van de te printen tekstvelden. Hierdoor is de kans op fouten minimaal. Verschillende lay-outs kunnen door middel van een USB-stick in het geheugen van de printer worden geplaatst. Hierdoor is een PC of laptop in de productieruimte niet meer nodig. Standaard zijn de printers uitgerust met een LAN-poort voor plaatsing in een netwerk. De printsystemen hebben een folie-cassettesysteem en zijn zowel in continu als intermitterende printbeweging leverbaar. Met de zelfgemaakte frames is montage mogelijk op vrijwel alle horizontale en verticale vorm- en sluitmachines.

Naast de montage verzorgt Tradepack tevens instructie, folieprinttesten en nazorg op de geleverde printers. Doordat Tradepack rechtstreeks inkoopt bij de fabriek hanteert het bedrijf zeer aantrekkelijke prijzen, voor zowel de printers als bijbehorende printlinten.

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.