HomeDossiersDesignThe Box creëert meerwaarde met promotionele blikverpakkingen

The Box creëert meerwaarde met promotionele blikverpakkingen

The Box is leverancier van promotionele blikverpakkingen. “Blik is de ideale verpakking en uiterst geschikt voor het promoten van een merk- of bedrijfsnaam, een functionele blikverpakking creëert door zijn uitstraling een ware meerwaarde”, aldus het bedrijf.

Als verpakkingsspecialist beschikt The Box al sinds 1998 over het grootste assortiment standaard blikken in de Benelux. Daarnaast is The Box actief in heel Europa en heeft het verkoopkantoren in Groot-Brittannië en Finland. Met een voorraad van ruim één miljoen standaard blikken is The Box graag van dienst.

Of het nu onbedrukte blikken, custom-made blikken of bedrukte themablikken betreft, The Box adviseert graag. Het hoofdkantoor van The Box is gevestigd in Apeldoorn, waar een team van The Box specialisten volledig tot beschikking staat.

“Onze medewerkers zijn professionals en adviseren graag wanneer het om blikverpakkingen gaat. Wij doen er alles aan om blik tot een groot succes te maken. Wij begeleiden gedurende het productieproces om uiteindelijk het beste resultaat te realiseren, geheel aansluitend op de betreffende wensen en binnen het beschikbare en afgesproken budget”, besluit The Box.

www.thebox-blikken.nl