Supervac is al vele jaren een toonaangevend producent van band-vacuümmachines. Verschillende formaten vlees en kaas worden in vacuümzakken in de machine geplaatst en gevacumeerd. Daarnaast levert Supervac automatische krimptunnels en drogers voor de verdere verwerking van uw verpakking.

Voor de eerste keer zal Supervac een complete verpakkingslijn demonstreren voor het automatisch verpakken van vacuümverpakkingen. De producten worden in de juiste krimpzak op de transportband geplaatst. De zakken met product worden automatisch in de Supervac vacuümmachine getransporteerd.

Na de verpakkingsmachine wordt de verpakking in de ‘heet water'-krimptunnel getransporteerd voor de optimale krimpverpakking. Hierna wordt het in de nieuw ontwikkelde koeltank geplaatst waardoor het product tot een minimum aan tijd blootgesteld wordt aan warmte.

Dit voorkomt eventueel verkleuring en heeft een positief effect op de THT. Het einde van de lijn kan bestaan uit een blaassysteem welke de verpakking droog blaast.

Ultrapak, exclusief distributeur van Supervac, is alle dagen aanwezig op Anuga FoodTec (stand C080/D081 in hal 9.1) en ziet uit naar uw komst.

www.ultrapak.nl