HomeNieuwsStart-up kiest voor verpakkingsglas van Dijkstra Vereenigde

Start-up kiest voor verpakkingsglas van Dijkstra Vereenigde

Ghee Easy is een Nederlandse start-up en maker van het populaire bakproduct Ghee. “Drie jaar geleden begonnen we met Ghee maken vanuit de keuken in mijn Amsterdamse appartementje op twee hoog”, vertelt oprichter David Klingen. “Nu hebben we een complete fabriek staan en gaat onze Ghee de hele wereld over.” Vooral de vraag vanuit Japan is onverwacht groot. Dijkstra Vereenigde levert de potten en metalen caps aan Ghee en is trots een bijdrage te kunnen leveren aan dit succes.

Ghee is verpakt in glazen twist-off potten met verschillende inhoudsmaten en mondingen. Deze verpakkingsmaterialen worden in Lelystad op voorraad gehouden en op afroep bij Ghee Easy door Dijkstra Vereenigde aangeleverd. “Dijkstra Vereenigde is vanaf het begin flexibel geweest en deed niet moeilijk over een enkele pallet mét dertig dagen betalingstermijn”, licht Andreas Giel van Ghee Easy enthousiast toe.

Steeds meer mensen zien Ghee nu als een dagelijks te gebruiken bakproduct. Ghee is een bakvet met een rijke nootachtige smaak. Het is een zuivere vorm van geklaarde boter met de rijke smaak en geur van roomboter en kan gebruikt worden in plaats van olie. Door de hogere verbrandingstemperatuur (250 °C) komen de smaken prachtig tot hun recht zonder dat de boter snel verbrand. Bovendien is Ghee lactose-vrij.

Klik hier om het hele artikel te lezen…

Kijk voor meer informatie op www.dijkstra.net.