HomeNieuwsSonoco produceert iconische en ongewone verpakking voor Mymuesli

Sonoco produceert iconische en ongewone verpakking voor Mymuesli

Het Duitse bedrijf Mymuesli biedt gezondheidsbewuste en op duurzaamheid gerichte consumenten mixen van muesli die ze zelf kunnen samenstellen. In Sonoco Europe vond Mymuesli de ideale leverancier voor hun iconische verpakking. Sinds juli produceert Sonoco alle rigide kartonnen containers voor Mymuesli. De verpakkingsoplossing is bij uitstek geschikt voor zowel online distributie als verkoop in fysieke winkels.

Een van de kernwaarden van de producten van Mymuesli is de organische aard van hun ingrediënten. Voor milieubewuste klanten is het cruciaal dat de verpakking ook aan deze aanpak voldoet. Sonoco's onbuigzame containers zijn gemaakt van ongeveer 90 procent gerecycled papier, dat na gebruik opnieuw kan worden gerecycled. Sonoco implementeerde een nieuwe productielijn in het Duitse Hockenheim om deze ongewone containers in de vereiste volumes te produceren.

Mymuesli is in 2007 opgericht door drie studenten als een webshop, exploiteert nu ook meer dan 40 winkels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en heeft meer dan 750 werknemers in dienst.

www.sonocoeurope.com