HomeNieuwsBedrijven en personenSnel wint Pro Carton ECMA Award met parfumverpakking

Snel wint Pro Carton ECMA Award met parfumverpakking

snel-ecma

Op 15 en 16 september van dit jaar kwam aan de Franse Rivièra de avant-garde van de Europese vouwkartonnage-industrie bijeen voor de jaarlijkse uitreiking van de Pro-Carton ECMA Awards. Tijdens dit evenement werd Snel, een afwerker van kartonnen verpakkingen, uit Bemmel uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Volume Markets'. De inzending van Snel was een parfumdoosje voor het Reload-concept. Het Belgische ontwerpbureau Kasper heeft voor deze navulbare parfumverpakkingen een bijzondere verpakking gecreëerd die hoge eisen stelt aan de productie ervan. De jury was met name onder de indruk van de manier waarop de binnenzijde van het doosje is vormgegeven.

pro-carton-winnerDe Pro Carton ECMA Award is een begeerde onderscheiding op het gebied van kartonnen verpakkingen en vierde dit jaar haar twintigste verjaardag. Gedurende die periode is deze competitie uitgegroeid tot een Europees podium waar fabrikanten hun innovatiekracht tonen. Het aantal inzendingen voor deze competitie was nog nooit zo hoog.

De inzendingen werden door een internationale jury beoordeeld op het ontwerp, de structuur en de functie van de verpakkingen, waarbij aangetoond wordt wat er allemaal mogelijk is met karton. De aandacht voor dit verpakkingsmateriaal neemt steeds meer toe, niet alleen vanwege het duurzame karakter ervan, maar ook door continue innovatie en daardoor nieuwe toepassingen.

Kijk voor meer informatie op www.snelbv.nl.