HomeNieuwsBedrijven en personenSelo groeit snel en verplaatst groot deel productie naar Hengelo

Selo groeit snel en verplaatst groot deel productie naar Hengelo

Selo is in Oldenzaal uit haar jasje gegroeid en verplaatst een belangrijk deel van de productie van installaties voor de voedingsmiddelenindustrie naar Hengelo. Daar wordt de bouw van installaties voor onder andere mayonaise- en ketchuplijnen geconcentreerd, zo staat te lezen in een artikel op de website van Tubanta.

Op het huidige pand van Selo prijkt straks na een ingrijpende opknapbeurt Omori Europe, vernoemd naar het Japanse concern dat drie jaar geleden grootaandeelhouder werd. Die overname heeft voor een belangrijk deel gezorgd voor een versnelde groei van het bedrijf, aldus Willibrord Woertman in het artikel.

Het vaste personeelsbestand nam toe van 100 in 2015 tot 130. Woertman verwacht volgens het artikel in Tubantia dat het aantal vaste medewerkers in zowel Oldenzaal als in de nieuwe vestiging in Hengelo de komende jaren verder zal groeien. “We hebben de komende jaren zeker nog 25 man extra nodig. Daarbij gaat het vooral om servicemonteurs en engineers.”

www.selo.nl