Sealpac zal op Anuga FoodTec 2018 nog meer technologisch hoogwaardige machines en systemen demonstreren dan voorheen. De toonaangevende producent van traysealmachines en dieptrektechnologie heeft bijna twee keer zoveel oppervlakte om alle innovatieve technieken en verpakkingen te laten zien. Bezoekers kunnen in de supermarkt van de wereld alle mogelijke verpakkingen aanschouwen. Speciaal voor Anuga FoodTec is bovendien het PACazine uitgegeven.

FlatSkin®: vacuüm/skinverpakking op Sealpac A7 all-in-one traysealer

Nauwkeurig, flexibel en efficiency zijn kenmerken van de Sealpac A-serie. Op Anuga FoodTec wordt FlatSkin® gedemonstreerd op de volledig automatische servo aangedreven Sealpac A7. Deze vacuüm/skinverpakking is geschikt voor vele producten en reduceert het materiaal gebruik tot wel 70 procent. Met het unieke snelwissel systeem van Sealpac kan de gebruiker wisselen naar verschillende verpakkingen op dezelfde machine zoals MAP, TraySkin® of EasyLid®.

ThermoSkin®: skinverpakking als tweede huid om product op Sealpac Pro14

Deze skinverpakking zal gedemonstreerd worden op de Sealpac Pro14 dieptrekmachine. Deze compacte dieptrekmachine uit de Pro-serie kan verschillende verpakkingen zoals MAP, vacuüm en skin verwerken. In Keulen wordt een speciale folie gebruikt voor de ThermoSkin® verpakking wat een perfect 3D-effect geeft. Door het diep vacuüm wordt de THT van verse producten verlengd. De unieke Rapid Air Forming zorg voor een perfecte vorm van de verpakking met een dunnere folie tot een diepte van 140 mm.

Wereld van verpakkingen: inspiratie en trends in verpakkingen

Als aanvulling op de hoogwaardige technologische verpakkingsmachines en systemen geeft Sealpac een uniek overzicht van verpakkingen uit de gehele wereld. Vele koelvitrines met inspirerende en innovatieve verpakkingen welke in de supermarkten over de gehele wereld liggen. Speciaal hierbij is dat kant-en-klaar maaltijden op de stand voor bezoekers bereid worden door een chef-kok.

Ultrapak

Ultrapak, exclusief distributeur van Sealpac, is alle dagen aanwezig op Anuga FoodTec en nodigt bezoekers van harte uit in Hal 9 op stand C30/E39.

www.ultrapak.nl