HomeNieuwsBedrijven en personenSealed Air ontvangt Ameristar Award en World Dairy Innovation Award

Sealed Air ontvangt Ameristar Award en World Dairy Innovation Award

Sealed Air heeft een Institute of Packaging Professionals (IoPP) Ameristar Award ontvangen voor Cryovac FlexPrep (foto), een doseersysteem voor specerijen en sauzen. Cryovac FlexPrep brengt volgens Sealed Air een revolutie teweeg in de manier waarop specerijen en sauzen worden verpakt en gedistribueerd, waarbij karton en andere rigide materialen worden vervangen door flexibele zakjes.

De Ameristar Award wordt uitgereikt aan verpakkingsoplossingen die de houdbaarheid verlengen en voedselverspilling tegengaan in de distributie van fabrikant naar foodservice.

World Dairy Innovation Award

Verder heeft de skinverpakking Cryovac Darfresh on Board van Sealed Air een World Dairy Innovation Award in de categorie Best Manufacturing & Innovation Process ontvangen. Cryovac Darfresh on Board, een innovatieve en gepatenteerde ontwikkeling van Sealed Air en G. Mondini, gaat het verlies van folie tegen en verhoogt de productie.

De World Dairy Innovation Awards staan in het teken van innovatie in alle categorieën van de wereldwijde zuivelindustrie.

www.sealedair.com