HomeNieuwsRovema toont verpakkingsoplossing voor bodemzakken met clip

Rovema toont verpakkingsoplossing voor bodemzakken met clip

rovema-christel

Rovema, leverancier van verpakkingsmachines en -systemen, presenteert op de aanstaande beurs Fachpack van 27 t/m 29 september een nieuwe geïntegreerde oplossing voor het verpakken van platte bodemzakken met clip. Op haar stand (4A-411) toont Rovema tevens de BVK verticale vorm-, vul- en sluitmachine voor standaard zakstijlen.

rovema-logo-2016Zoetwaren, snoepjes en pasta worden steeds vaker verpakt in platte bodemzakken die met een clip opnieuw te sluiten zijn. De clipapplicator van Rovema is verbonden met de verticale verpakkingsmachine als een afzonderlijk component. De gevulde zakken worden in een cyclus overgebracht en brengt ze veilig naar de afsluitclip. Een directe invoer wordt gerealiseerd, waardoor er tot tachtig zakken per minuut verwerkt kunnen worden, afhankelijk van stijl en gewicht. Het clipsysteem is zeer toegankelijk, dit verkort de tijd van reiniging en onderhoud aanzienlijk. Bovendien is het met een benodigde ruimte van circa 9m2 een compacte oplossing voor een aantrekkelijke verpakking met clipsluiting.

Op de stand van Rovema wordt tevens de BVK 260 verticale continue vorm-, vul- en sluitmachine voor standaard zakstijlen zoals kussens, zakken en vlakke bodemzakken getoond. Tegen een concurrerende prijs biedt het apparaat extreem hoge productieveiligheid door beproefde en robuuste machinetechnologie. De vacuüm ondersteunende naar beneden trekkende film kan de verwerking van diverse mono en gelamineerde folies verwerken. De BVK 260 is in staat tot 120 zakken per minuut te verwerken met een grootte van 60 mm tot 260 mm.

Kijk voor meer informatie op www.rovema.nl.