HomeNieuwsRovema biedt deskundig advies over mogelijkheden van de stazak

Rovema biedt deskundig advies over mogelijkheden van de stazak

Rovema is door haar jarenlange ervaring als producent van machines voor flexibele verpakkingen in staat om deskundig advies te geven over de mogelijkheden van de stazak. “Op dit moment worden wereldwijd 170 miljard stazakken per jaar geproduceerd. Met een wereldwijde groei van zeven procent is de groei aanzienlijk groter dan die van de verpakkingsindustrie in zijn geheel. Hiermee is de stazak de snelst groeiende verpakkingsvorm. Met name het gebruik van de hersluitbare stazak groeit enorm”, vertelt Christel Geerts, directeur bij Rovema Benelux.

Stazakken kunnen gebruikt worden voor het verpakken van zeer uiteenlopende producten; van dierenvoeding, wijn en soep tot geneesmiddelen. Consumenten zijn het gebruik van de stazak gaan waarderen en hebben zelfs de verwachting dat producten steeds vaker in een stazak worden geleverd. Fabrikanten vinden vooral het lichtere gewicht, gereduceerd materiaalgebruik, lagere transportkosten en de marketingmogelijkheden aantrekkelijk.

Christel Geerts: “Deze flexibele verpakkingsvorm wordt dus steeds vaker toegepast. Maar om niet te verdwalen in alle mogelijkheden van de stazak als verpakking is het van groot belang deskundig advies te krijgen.” Dit advies kan verkregen worden bij Rovema. Bovendien levert, installeert en onderhoudt het bedrijf probleemloos diverse verpakkingsmachines voor flexibele verpakkingen, aangepast aan de wensen van de klant.

Klik hier om meer te lezen over de stazak…

Kijk voor meer informatie op www.rovema.nl.