HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Utrecht 2018Robatech laat bezoekers Empack toekomst van lijmen ontdekken

Robatech laat bezoekers Empack toekomst van lijmen ontdekken

Ontdek de toekomst van lijmen in de verpakkingstechnologie op de stand van Robatech op Empack in Utrecht. “Niet zomaar lijmen, maar lijmen met perfectie, service en kwaliteit – zoals het in de verpakkingsindustrie verwacht wordt. Daarom ‘Gluing with Perfection'”, kondigt het bedrijf aan.

Perfect lijmen betekent volgens Robatech dus niet alleen een lijmspoor goed en precies opbrengen. “Dit betekent ook service, begeleiding en training. Wij organiseren trainingen en workshops om onze kennis met onze klanten te delen. Qualilty Assurance voor de beste resultaten van verpakkingsmaterialen. Onderhoudscontracten voor systeemcontinuïteit. Tevens werken wij intensief met onze klanten samen om de beste oplossingen samen te stellen.”

Het is de doelstelling van Robatech de systemen van de klanten perfect en betrouwbaar te laten lopen om uitval en stilstand ten alle tijden te vermijden en daarbij de beste resultaten te bereiken. Daarmee wordt lijmen volgens het bedijf pas perfect. “Wij zijn de enige officiële leverancier in Nederland en België van originele Robatech apparatuur, onderdelen en geautoriseerde service. Onze systemen komen direct van de fabriek van Robatech in Zwitserland. Ons personeel wordt direct door het hoofdkantoor in Zwitserland opgeleid en ondersteund. Wij zijn écht Robatech!”

Of het nu gaat om primaire verpakking, eindverpakking, transportverpakking of vouw-kartonnage. “Ook voor uw proces hebben we een oplossing als het gaan om industrieel lijmen. Maar het gaat nog verder. Ook de veiligheid en duurzaamheid staan voorop”, stelt het bedrijf. “Groen en duurzaam produceren, veiligheid voor de medewerker, integratie van de systemen. Praat met ons mee over deze ontwikkelingen.”

www.robatech.nl