HomeNieuwsBeurzen en evenementenRegistratie exposanten Interpack 2017 geopend

Registratie exposanten Interpack 2017 geopend

interpack-1

Bedrijven die als exposant willen deelnemen aan Interpack 2017 kunnen zich vanaf heden inschrijven. Deze vooraanstaande internationale beurs voor de verpakkingssector en de hieraan gerelateerde verwerkingsindustrie vindt plaats in Düsseldorf Messe van 4 t/m 10 mei 2017.

interpack-logo-2014Bij de start van de registratie heeft Interpack de nieuwe communicatiecampagne gelanceerd onder de titel “We innovate”. Deze campagne besteedt aandacht aan de zogeheten “innovatieve acht”. Dit zijn bedrijven uit de acht kerndoelgroepen van Interpack, die volgens de beursorganisatie voorop lopen binnen hun branche.

Naast Interpack wordt het evenement Components parallel georganiseerd. Binnen dit thema staan exposanten die producten leveren zoals drive-, control- en sensorapparatuur; industriële software en communicatie; of handling-apparatuur.

Interpack is een internationaal platform voor volledige ketens: van processen en machines voor het verpakken en verwerken van producten tot verpakkingsmaterialen en services voor de verpakkingssector. De vorige Interpack in 2014 trok 175.000 bezoekers, waarvan 84% aangaf betrokken te zijn bij beslissingen voor investeringen van hun bedrijf. Verder gaf 83% van de exposanten aan dat zij op de beurs nieuwe klanten hadden geworven.

Kijk voor meer informatie op www.interpack.com.