HomeNieuwsPremium product verdient een perfecte verpakking van De Budelse

Premium product verdient een perfecte verpakking van De Budelse

“Persoonlijk contact, een onderlinge klik en wederzijds vertrouwen.” Massimo Zago, chief executive officer van Giuriati Group International (GGI), beschrijft trots hoe hij de relatie met zijn zakenpartners gezond en vruchtbaar houdt. Ook met De Budelse.

De Tilburgse dochteronderneming van het Italiaanse Cabassi & Giuriati betrad in 2016 de Nederlandse voedingssupplementenmarkt met het merk Marcus Rohrer Spirulina. Inmiddels exporteert GGI het natuurlijk gekweekt algenproduct naar meer dan dertig landen en introduceert het eind april een volgend voedingssupplement in de Benelux: Nutriva.

“Nutriva is net als Spirulina een volledig natuurlijk product”, legt Massimo uit. “Waar Spirulina rijk is aan meerdere vitaminen, mineralen en eiwitten, voorziet Nutriva in een specifieke behoefte. Bijvoorbeeld ter aanvulling van de omega 3, magnesium, kurkuma of andere essentiële bouw- en voedingsstoffen.”

“We besteden veel aandacht aan het product en aan de potjes van speciaal ontwikkeld Miron glas. Dit gepatenteerd violetglas zorgt ervoor dat de zonne-energie lange tijd op het oorspronkelijk niveau blijft. Daarmee behoudt Marcus Rohrer Spirulina de natuurlijke kracht en blijft het veel langer vers!”

“Zo’n premium product verdient een perfecte verpakking”, vervolgt Massimo. “Die levert De Budelse. Hun verpakkingen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. De kleuren kloppen, de bedrukking in diverse talen is correct, de doosjes zijn goed gestanst en gemakkelijk te vouwen. Bovendien levert De Budelse conform afspraak, bieden ze een uitstekende service en communiceren ze zeer goed.” Kennis inspireert ongetwijfeld tot nieuwe praktische ideeën en verbeterpunten, waardoor De Budelse samen beter en beter samen blijft werken.

Aan die heldere communicatie hecht Massimo veel waarde. Komt dat door zijn Italiaanse roots? Massimo lacht. “In Italië vind je drie manieren van zakendoen: in het noorden doe je gewoon zaken. In midden-Italië lunch je uitgebreid en praat je 15 minuten over zaken. En in Zuid-Italië eet je de hele dag, blijf je slapen en spreek je vijf minuten voor je vertrek de zaken door. Ik heb een beetje van alle drie in me.”

“Dat uit zich ook in de samenwerking met De Budelse, waarbij het persoonlijk contact, de onderlinge klik en het wederzijds vertrouwen een gezonde en soms zeer smakelijke basis vormen voor een langdurige samenwerking.”

www.debudelse.nl