HomeMachinesAandrijven en besturenPrecia-Molen bundelt technologie in nieuwe weegindicator

Precia-Molen bundelt technologie in nieuwe weegindicator

Precia-Molen liet bezoekers van de afgelopen editie van Empack in Utrecht kennis maken met de i25 touch. De i25 touch is een moderne en gebruikersvriendelijke weegindicator met touchscreen. De weegindicator is configureerbaar naar wens en op afstand te bedienen via bijvoorbeeld een smartphone of PC. Volgens Precia-Molen een bundeling van technologie.

Geschikt voor vele toepassingen

Indien de gebruiker een mengsel wil bereiden, de lengte van rollen kabels wil bepalen, batches van 200 moeren wil verpakken, eindproduct wil controleren, het gewicht van dieren wil monitoren of simpelweg wil wegen, dan is de i25 touch weegindicator volgens Precia-Molen hét product.

Hoogste gebruikersgemak

Deze weegindicator verzekert een gebruikersgemak dankzij de intuïtieve en aanpasbare interface, het beheer van product- en tarrabestanden, de mogelijkheden wegingen per batch te totaliseren, de grafische real-time weergave van de statistische resultaten en de bediening op afstand.

Hightech-technologie

Er is een keur aan mogelijkheden dankzij de hightech-technologie met een dubbele processor en een hoge resolutie touchscreen in kleur, gecombineerd met hoogwaardige materialen, die geschikt zijn voor intensief gebruik.

Precia-Molen

Precia-Molen is sinds de oprichting in 1867 gespecialiseerd in industrieel wegen en heeft een wereldwijde reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. De uitgebreide kennis op het gebied van ontwerp, productie en applicaties van de producten, van load cells tot geïntegreerde weeg-en processystemen, maakt het mogelijk een oplossing voor ieder weegvraagstuk te bieden.

www.preciamolen.nl