HomeDossiersDesignPont creëert met 3D-label snel nieuwe look voor bestaande verpakking

Pont creëert met 3D-label snel nieuwe look voor bestaande verpakking

Pont Europe heeft een innovatief nieuw product toegevoegd aan haar op duurzaamheid gerichte portfolio, namelijk een 3D-label speciaal ontworpen voor glas. De aantrekkelijke 3D-labels van Pont zijn perfect voor glazen flessen en potten. Het gewenste reliëfeffect wordt eenvoudig bereikt zonder dat merken dure investeringen hoeven te maken.

De 3D-labels van Pont zijn verkrijgbaar in ronde of ovale vorm en in vijf standaardkleuren. De opvallende en economisch-interessante keuze voor start-ups, seizoensgebonden producten en speciale edities kan desgewenst ook worden aangepast aan de exacte vorm- en kleurspecificaties van de klant.

In de zomer van 2018 lanceert Pont dit nieuwe product met veel enthousiasme, omdat het een simpele en betaalbare manier voor klanten is om hun producten te personaliseren zonder veel tijd of geld te hoeven investeren. De zelfklevende labels stellen de klant in staat om glazen verpakkingen op een snelle en stijlvolle manier te verfraaien, met de unieke uitstraling van het reliëf door het voelbare, verhoogde effect van het label. Dus logo's, merknamen of aangepaste ontwerpen kunnen gemakkelijk in reliëf op de glazen fles of pot worden toegepast met behulp van de gloednieuwe 3D-labels.

Met de 3D-labels van Pont kan de klant de bestaande verpakking behouden en deze snel aanpassen om een ​​geheel nieuwe look te creëren. Omdat merken steeds meer geneigd zijn hun verpakkingen te differentiëren door slimme materiaalkeuzes en in te spelen op gevoel, scoort Pont opnieuw hoog met deze inspirerende verpakkingsoplossing.

www.ponteurope.com